Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Napečeno bez vážení

Napečeno bez vážení

Milujeme buchty z plechu a zvlášť ty, které jsou skoro bez práce. Nabízíme vám proto naše oblíbené recepty, v nichž stačí hrnkem či lžící odměřit pár surovin, smíchat je a těšit se, jak vůně přiláká všechny do kuchyně…
22. 5. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Než se pustíte do pečení, projděte si pravidla odměřování. Budete mít jistotu, že se nepřepočítáte.

HRNEK má ve všech našich receptech objem 250 ml. Použít můžete i odměrku. Objem platí pro sypké i tekuté suroviny.
1 LŽÍCÍ se rozumí plnější (nikoli vrchovatá) polévková lžíce. Stejně postupujte i v případě, že je v receptu uvedena LŽIČKA.
VÁHA 1 JABLKA je 150 až 200 g, takže pokud potřebujete 10 až 12 jablek, kupte jich 1,5 až 2 kg.
HRST BRUSINEK (ROZINEK) odpovídá zhruba polovině 100g balení.
1 TVAROHEM je míněno balení tvarohu o váze 250 g. Jak tučný a jaký druh tvarohu použijete, záleží jen na vás.
1/8 MÁSLA je označení pro malé klasické máslo o váze 125 g, což je polovina klasického velkého 250g balení másla.

Buchty bez vážení:

Podívejte se do galerie pod článkem a vyberte si buchtu, kterou si dnes upečete.

Fotogalerie: Napečeno bez vážení

REKLAMA

Přidat komentář