Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Vaření beze zbytku: gorgonzola

Vaření beze zbytku: gorgonzola

Ani kousek nazmar. Máme pro vás dva nápady, jak využít zbytky gorgonzoly, když už nemáte chuť jíst ji jen tak. Recepty skvěle fungují i s jiným sýrem s modrou plísní.
17. 6. 2013 | Autor: redakce Apetitu

1. Plněná kuřecí kapsa


Do silnějších kuřecích prsou udělejte kapsu a naplňte ji gorgonzolou. Prsa zabalte do slaniny a opečte dozlatova. Skvělé jídlo i na gril!

2. Těstoviny s omáčkou bez vaření


Do právě slitých, ještě horkých těstovin vmíchejte nadrobenou gorgonzolu, rukolu a opražené vlašské ořechy. Ihned podávejte.
REKLAMA

Přidat komentář