Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Vaření beze zbytku: passata

Vaření beze zbytku: passata

Vyzrálá pasírovaná rajčata se používají do základů na pizzu, do omáček, polévek a zeleninových jídel. Co s passatou, když zbude? Máme pro vás dva chutné nápady.
24. 6. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Předkrm


Passatu rozmixujte s okurkou, cibulí, paprikami a česnekem. Dochuťte červeným vinným octem, čerstvě namletým pepřem a mořskou solí. Nechte vychladit v lednici. Podávejte s opečeným bílým pečivem zakapané extra panenským olivovým olejem.

Večeře


Kuřecí prsa opečte dozlatova, zalijte passatou a duste doměkka. V případě potřeby podlejte trochou vody nebo vývaru. Přidejte mascarpone. Ochuťte čerstvě namletým pepřem a mořskou solí. Nakonec vmíchejte čerstvou bazalku.

REKLAMA

Přidat komentář