Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak rozvonět koření

Jak rozvonět koření

(...a neudělat z něj uhlíky)
18. 2. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Když koření opražíte na pánvi, nádherně se tím rozvine jeho aroma. Pokud to však přeženete a nevšimnete si toho, dodá koření připravovanému jídlu namísto vůně a chuti jen hořkou příchuť. A jak koření bezpečně opražit? Koření dejte na pánev zahřátou na středním plameni a nasucho opékejte 1–2 minuty za občasného potřesení pánví, aby se rozvonělo, a pak ho z pánve vysypte nebo přidejte ostatní ingredience. Koření můžete také zabalit do alobalu a dát na pánev na středním ohni. Po pěti minutách koření zkontrolujte, případně ho ještě vraťte do pánve.

REKLAMA

Přidat komentář