Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

7 nápadů na domácí pizzu

Obložte si oblíbenou italskou specialitu podle své chuti.
25. 4. 2014 | Autor: redakce Apetitu

VEJCE & ŠPENÁT


Na těsto potřené sugem rozložte dvě až tři hrsti špenátu. Osolte ho, opepřete a natrhejte na něj 50–100 g slaniny. Doprostřed rozklepněte vejce a dejte péct. Nakonec zasypte nastrouhaným parmazánem.

 

 

BRAMBORY & ROZMARÝN


Na těsto potřené sugem rozložte dvě až tři uvařené a na plátky nakrájené brambory. Posypte je natrhanou mozzarellou a plátky pancetty a nadrobno nasekaným rozmarýnem. Dejte péct

 

 

 

 

TUŇÁK & OLIVY


Na těsto potřené sugem rozdrobte malou konzervu tuňáka (50 g). Na to natrhejte pečenou papriku, pak přisypte vypeckované zelené olivy a nakonec navrch natrhejte mozzarellu. Dejte péct.

 

 

 

 

SALÁM & CHLLI


Na těsto potřené sugem rozložte polovinu uzeného sýra, na něj vyskládejte kolečka salámu, na ně rozprostřete žlutou papriku, 1 nasekanou chilli papričku a nakonec zbylý sýr. Dejte péct.

 

 

 

 

CUKETY & NIVA


Cukety nakrájejte na kolečka nebo na plátky, potřete je olejem a ogrilujte. Na těsto se sugem rozložte cukety, na ně slaninu, kousky kuřete (může být grilované, nebo syrové – nakrájené na malé kousíčky a marinované) a nakonec navrch rozdrobte nivu. Dejte péct.

 

 

 

 

MOZZARELLA & PESTO


Na těsto potřené sugem natrhejte mozzarellu, na to rozložte na kolečka nakrájená rajčata a vše štědře pokapejte bazalkovým pestem. Dejte péct

 

 

 

 

ŠUNKA & HOUBY


Absolutní klasikou je kombinace šunky a žampionů. Vše nakrájejte na kousky a nasypte na pizzu potřenou sugem. Nakonec přidejte nadrobno nakrájenou hladkolistou petrželku promíchanou s olivovým olejem. Dejte péct.

 

 

 

 

NĚCO NAVÍC


Základní recept na pizzu najdete tady. A nejlepší domácí rajčatovou omáčku sugo zase tady.

 

 

 

Související

Denní menu ze spíže

Čas od času přijde chvíle, kdy potřebujeme uvařit z ingrediencí „co dům dal“. Zároveň je dobré myslet na průběžnou...

Přidat komentář