Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak zacházet se sýry

Jak zacházet se sýry

Tvrdý nebo polotvrdý sýr uchovávejte v chladničce, pokud možno zabalený v plastové fólii nebo jinak chráněný před přístupem vzduchu, který pomáhá růst plísním.
26. 2. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Když se rozhodnete sýr jíst nebo použít k zapékání, nechte ho napřed dojít pokojové teploty. Pokud nakoupíte větší množství tvrdého či polotvrdého sýra, můžete ho zmrazit, počítejte ale s tím, že bude-li v mrazáku pár měsíců, mírně vyschne a bude při zapékání hrudkovatět. Sýr rozmrazujte v chladničce, nejméně 24 hodin.

REKLAMA

Přidat komentář