Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Aby suflé pěkně vyběhlo

Aby suflé pěkně vyběhlo

Držte se těchto bodů...
27. 2. 2009 | Autor: redakce Apetitu
  1. Bílky šlehejte ve chvíli, kdy jste připraveni péct. Velkou kovovou lžící je opatrně vmíchejte do základní hmoty. Zamezíte tím úniku vzduchu.
  2. Misky vždy vymažte tukem a vysypejte (třeba kokosem, jako na obrázku), aby se suflé mělo čeho přidržovat.
  3. Hmota na slaná suflé by měla dosahovat do dvou třetin nádoby, v níž pečete, na sladká až k okraji.
  4. Odolejte pokušení otevřít dvířka trouby během pečení.

Související

Jak na čokoládové suflé?

Tradiční francouzský recept na čokoládové suflé si zamilovali kuchaři po celém světě. Není divu, vždyť nadýchaný...

Přidat komentář