V červnu se tak krásně vaří! Inspirujte se pěti jídly na každý den.
- Tabbouleh z quinoy s petrželkou a lilkovým dipem
Bez kudrnky se neobejde česká klasika ani arabský salát tabbouleh, do kterého zužitkujete hned pořádný svazek! Spolu s dipem z grilovaného lilku vás naladí na středozemní notu. - Kyjevský řízek s petrželkovou strouhankou
Řízky v luxusním provedení. Lahodné máslíčko skvěle ochutí jinak sušší kuřecí maso a strouhanka s petrželkou je voňavý bonus. - Křupaví pstruzi s hnědým máslem
Čerstvý pstruh na másle s petrželkou a kapary je spojení, kterému se jen těžko konkuruje. - Bramborový salát s lososem a křenem
Při vymýšlení tohoto receptu jsme se inspirovali na severu Evropy. Při ochutnávání jsme však seversky střídmí nebyli... - Polévka z bílého chřestu
Jednoduchá polévka, která hraje na jemnou chřestovou notu a vystačí si s minimem surovin.