Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 večeří pro zahřátí

polévka s masem a nudlemi
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Rozpalte to s těmi správnými přísadami. Zaručujeme vám, že s těmito večeřemi si na vás mráz nepřijde!

 

Česnekové kuře s rozmarýnem a pancettou
Máslo s bylinkami zajistí, že jinak suché kuřecí maso bude šťavnaté a voňavé. (recept)

Makrela s kari bramborami
Jídlo s vůní dálek. Makrelu můžete péct i v celku. V tom případě ji přidejte do pekáče hned na začátku pečení. (recept)

Těstoviny s květákem, slaninou a chilli
Zdá se vám kombinace těstovin a květáku zvláštní? Není důvod, je delikátní! Vždyť brokolici nebo rukolu do nich taky běžně dáváte a květák patří do stejné rodiny brukví. (recept)

Kuřecí vývar se zázvorem, kuřetem a orzem
Super rychlá, výživná a lehká polévka s povzbuzujícím účinkem. Důležitý je čerstvý zázvor a kvalitní domácí vývar. (recept)

Smažený hermelín s česnekem
Čím kvalitnější sýr s bílou plísní použijete, tím lepší výsledek můžete očekávat. Česnek doporučujeme český. (recept)

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...