0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 večeří pro zahřátí

5 večeří pro zahřátí
sdílet:
Rozpalte to s těmi správnými přísadami. Zaručujeme vám, že s těmito večeřemi si na vás mráz nepřijde!

Česnekové kuře s rozmarýnem a pancettou


Máslo s bylinkami zajistí, že jinak suché kuřecí maso bude šťavnaté a voňavé. (recept)

Makrela s kari bramborami


Jídlo s vůní dálek. Makrelu můžete péct i v celku. V tom případě ji přidejte do pekáče hned na začátku pečení. (recept)



Těstoviny s květákem, slaninou a chilli


Zdá se vám kombinace těstovin a květáku zvláštní? Není důvod, je delikátní! Vždyť brokolici nebo rukolu do nich taky běžně dáváte a květák patří do stejné rodiny brukví. (recept)

Kuřecí vývar se zázvorem, kuřetem a orzem


Super rychlá, výživná a lehká polévka s povzbuzujícím účinkem. Důležitý je čerstvý zázvor a kvalitní domácí vývar. (recept)

Smažený hermelín s česnekem


Čím kvalitnější sýr s bílou plísní použijete, tím lepší výsledek můžete očekávat. Česnek doporučujeme český. (recept)

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit