Bylinky můžete snadno pěstovat v truhlíku na balkoně. Vždycky tak budete mít po ruce pár aromatických lístků, které i obyčejným jídlům dodají vůni, chuť a svěží zelenou barvu. Máme pro vás inspiraci na pět snadných letních večeří s bylinkami.
Kdo miluje vaření, nedá na čerstvé bylinky dopustit. Dodávají jídlům jedinečné aroma, ať už během vaření, nebo jako zelená ozdoba. Pokrmům dodají bylinky příjemnou svěžest a ještě díky nim jídlo krásně vypadá. Udělejte si náš kvíz, který...
Začít den s prázdným žaludkem? To u nás nehrozí. Ať už ráno chystáte jen něco rychlého s sebou, nebo si chcete vychutnat víkendovou pohodu, snídaně má jedno hlavní pravidlo: měla by zasytit a potěšit. Vybrali jsme pro vás osvědčené...
Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...
Jedna zapékací mísa, pár surovin a miliony zhlédnutí. Baked feta pasta se stala virálním hitem, který pobláznil TikTok i světové kuchyně. Přitom jde o jednoduchý recept, který zvládne úplně každý. Stačí sýr, rajčata a trouba – a máte večeři...
Svítek, nadýchaná placka ze základních surovin, je tradičním pokrmem české kuchyně. Připravoval se v chalupách našich prababiček a dodnes se drží na výsluní. Ať už obohacuje polévku, doprovází koprovou omáčku, nebo se podává nasladko, vždy...
Je dokonalý recept zárukou dokonalého pokrmu? Zárukou nejspíš ne, určitě je ale návodem. Návodem, ve kterém musíte umět číst a k němuž jsou třeba i kvalitní suroviny, zkušenosti, dovednosti a vášeň pro vaření. A právě ony zkušenosti vám...
Sladké i slané, křupavé či nadýchané! Vafle mají tolik podob, že vůbec není divu, že si je oblíbily mlsné jazýčky po celém světě. Ať už si je dáte ve švédském stylu s ovocem a šlehačkou, s podmáslím jako v Americe nebo se necháte inspirovat...