Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 večeří z jednoho hrnce

Guláš Székely neboli segedínský guláš
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Šetřete nádobím a ochutnejte naše večeře z jednoho hrnce, pekáčku či plechu.

Pondělí
Kuře pečené na chorizu a citronech - Kuře nemusí být nuda. Pokud se vám již objedlo grilované, pečené či smažené, vyzkoušejte něco trochu netradičnějšího a ozvláštněte chuť kuřete pikantní klobásou a svěžími citróny. Nebudete určitě litovat.

Úterý
Zapečené těstoviny se sýry cottage a mozzarella - Těstoviny patří ke klasice. I přes všeobecné přesvědčení, že se s nimi přibírá, lze připravit s lehkostí a na zdravý způsob. Stačí zvolit ty správné suroviny.

Středa
Frittata se špenátem - Domácí frittatu si jednoduše zamilujete. Vypadá parádně a její příprava je překvapivě jednoduchá. Stačí pár triků a tato pochoutka se stane vaším neodlučitelným společníkem. A to nejen ve středu večer. Připravit lze na mnoho způsobem as mnoha příchutěmi. Špenátová je jednoduše klasika.

Čtvrtek
Klobásky v pikantní cibulové omáčce - Recept pro pořádného chlapa. Plný voňavých klobásek a cibule. Dovedete si představit něco mužnějšího? K tomu dobře vychlazené pivko a chlebíček a pánská jízda může začít.

Pátek
Slaný koláč s cuketou - Už naše babičky říkaly, že v pátek se maso nekonzumuje. A po čtvrtečních klobáskách nějaké to odlehčení přijde vhod. Večeře v podobě slaného koláče je proto skvělou volbou.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín