5 večeří z jednoho hrnce

Guláš Székely neboli segedínský guláš
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Šetřete nádobím a ochutnejte naše večeře z jednoho hrnce, pekáčku či plechu.

Pondělí

  • Kuře pečené na chorizu a citronech - Kuře nemusí být nuda. Pokud se vám již objedlo grilované, pečené či smažené, vyzkoušejte něco trochu netradičnějšího a ozvláštněte chuť kuřete pikantní klobásou a svěžími citróny. Nebudete určitě litovat.


Úterý


Středa

  • Frittata se špenátem - Domácí frittatu si jednoduše zamilujete. Vypadá parádně a její příprava je překvapivě jednoduchá. Stačí pár triků a tato pochoutka se stane vaším neodlučitelným společníkem. A to nejen ve středu večer. Připravit lze na mnoho způsobem as mnoha příchutěmi. Špenátová je jednoduše klasika.


Čtvrtek

  • Klobásky v pikantní cibulové omáčce - Recept pro pořádného chlapa. Plný voňavých klobásek a cibule. Dovedete si představit něco mužnějšího? K tomu dobře vychlazené pivko a chlebíček a pánská jízda může začít.


Pátek

  • Slaný koláč s cuketou - Už naše babičky říkaly, že v pátek se maso nekonzumuje. A po čtvrtečních klobáskách nějaké to odlehčení přijde vhod. Večeře v podobě slaného koláče je proto skvělou volbou.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Koprová omáčka na 6 různých způsobů
  • Tipy redakce

Koprová omáčka na 6 různých způsobů

Některými milovaná a jinými nenáviděná omáčka z kopru neodmyslitelně patří do české národní kuchyně. Někdo ji rád s bramborami a vejcem, jiný s knedlíkem a masem. Jak ještě si ji můžete vychutnat? Připravili jsme pro vás šest variací. ...
Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
  • Tipy redakce

Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...
SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
  • Soutěže

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
Za vůní dálek: kubánská kuchyně
  • Zajímavosti

Za vůní dálek: kubánská kuchyně

Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

Obchod Apetit