0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 večeří z jednoho pekáče

eintopf - jídlo z jednoho hrnce
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Hromada špinavého nádobí dnes nebude!

Uzená krkovička nadivoko
Stará a účinná metoda. Když přidáte kousek uzeného (bůčku, krkovice…) k chuťově méně výrazným masům, jako je kuře či králík, získáte báječnou chuť. V tomhle receptu ji ještě znásobí jalovčinky a víno.

Pečený bramborák s uzeným masem
Pro bezmasou variantu můžete použít místo uzeného masa lesní houby. Výrazněji chutnají sušené.



Kuřecí paličky na pivě
Vyladěná rychlovka z jednoho hrnce, kterou za vás hravě připraví trouba.

Šunkofleky
Zázrak z obyčejných flíčků dokáže pár malých fint: máslo na dně pekáče, těstoviny uvařené společně s uzeným masem a taky trocha pepře navrch.

Zapečené rybí ragú s bramborovou kaší
Krémová ragú z ryb, plodů moře nebo i z kuřecího masa zapékaná s kaší jsou typická pro Velkou Británii. Vyzkoušejte je i vy!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit