Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Aby brambory křupaly

Aby brambory křupaly

Jak dosáhnout toho, aby opékané brambory měly pěknou krustičku?
26. 3. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Brambory 6–7 minut předvařte ve vroucí osolené vodě, slijte a potřeste jimi v hrnci. Posypte je a obalte osolenou a okořeněnou moukou, přebytky setřeste. Na chuti mouka nebude znát, ale rozdíl poznáte. Pak brambory vložte do pekáčku se zahřátým tukem (může to být olej nebo husí, kachní či vepřové sádlo). Pečte v troubě předehřáté na 170–200 °C dozlatova a doměkka.

Související

Brambory v hlavní roli

Brambory v hlavní roli

Pusťte je na jeviště, a budou se dít věci! I když tu vystupují už pět set let, nezevšedněly a stále dovedou příjemně...
REKLAMA

Přidat komentář