Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Upečte si masovou roládu

Upečte si masovou roládu

S čím ladí to které maso?
30. 3. 2009 | Autor: redakce Apetitu
  • Hovězí maso snese výraznější doprovod. Potřete je třeba hořčicí a česnekem, do náplně dejte pikantní slaninu a cibuli. Ty s úspěchem uplatníte také do základu při pečení masa.
  • Vepřové maso uvítá voňavé koření, třeba tymián nebo špetku anýzu. Vejce můžete uvařit natvrdo, pokrájet na čtvrtky a rozložit středem rolády, stejně jako podélně rozkrájené okurky. Do šťávy klidně přidejte trochu zakysané smetany a brambory podávejte opékané. 
  • Jehněčí maso je na rolády rovněž skvělé. Zkuste zase jinou náplň: maso potřete česnekem rozetřeným s majoránkou, místo šunky sáhněte po slanině nebo moravském mase a místo okurek po spařeném a vymačkaném čerstvém špenátu. Můžete jej také jemně nasekat a promíchat s vejci.
REKLAMA

Přidat komentář