Ořechová náplň je pro mnoho koláčů a buchen nepotradatelná. Předpisů na její přípravu existuje bezpočet. Zkušené kuchařky mají oblíbený recept, za který by daly ruku do ohně. Pokud jste ještě ten svůj nenašli, vyzkoušejte některý z našich...
Zajímavá úprava obyčejných lokálních surovin, to je přístup, kterým se ubírá moderní gastronomie už pár let. Tento koncept je blízký i Zdeňku Pohlreichovi. Ochutnejte carpaccio z červené řepy podle slavného českého šéfkuchaře v luxusním...
Výrazné oči, tajuplná krása a introvertní povaha, pro níž se jí přezdívalo Švédská sfinga. To byla Greta Garbo – švédská herečka, která se stala hvězdou zlaté éry Hollywoodu a za své herecké umění získala mnohá ocenění. Kromě toho byla...
Jen si představte mísu plnou zlatých, křupavých kousků opečených brambor. Zlatavé hranolky, francouzské brambory, šťouchačky s cibulkou nebo brambory na loupačku, bramborovou polévku nebo salát s majonézou. A to jsme vůbec nezmínili...
Přejmenovalo se před devíti lety, přesto pro řadu lidí zůstává pomazánkovým máslem. Časopis dTest nyní nechal zkotrolovat, zda si oblíbený produkt zachoval dřívější kvalitu. Jeden z výrobků nedopadl dobře.
...
Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...
Někdy je prostě zapotřebí osladit si den hned ráno. Pokud máte chuť na sladké nebo jen chcete zkusit připravit k ranní kávě něco tradičního či neobvyklého, inspirujte se našimi tipy.
...