Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na artyčok

artyčoky
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Chystáte se vařit celý artyčok?

‚Palici‘ – odborněji nevykvetlý úbor –  nejprve zbavte vnější vrstvy lístků a také všech poškozených.  Pak odřízněte nebo vykruťte stonek s kouskem spodní části palice a vyndejte všechna vlákna, která se objeví. Nakonec odkrojte z opačné strany zašpičatělý konec úboru. Dále postupujte podle receptu a velikosti artyčoku – větší kus můžete svisle rozpůlit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč