Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Než začnete...

Než začnete...

...s domácí zmrzlinou
27. 4. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Pasírování

Pasírování není žádná věda. V robotu rozmixované ovoce jednodušepřendejte do většího síta nebo jemnějšího cedníku a nad velkou mísouho třete plastovou stěrkou tak dlouho, až projde všechna dřeň. Můžetezopakovat i víckrát.

Kornoutky

Zmrzlina ve tvaru obrácených kornoutků krásně vypadá a dobře sejí/cucá. Tvořítka vyrobíte například z průhledných kancelářskýchdesek. Vystříhejte z nich čtverce o straně patnáct centimetrů,přeložte je na trojúhelník a po jedné z volných stran prošijte (asi pětcentimetrů od kraje). Odstřihněte okraj, promáčkněte a plňte. Naprošití můžete bez obav použít barevnou bavlnku, čas vám ušetříšicí stroj.

Kelímky a spol.

Zmrzlinu nejrůznějších tvarů získáte použitím obyčejnýchplastových nebo papírových kelímků na kávu, určených na piknik nebolimonádu. Velký výběr najdete například na www.eurobal.cz.

Tvořítka na nanuky

Na léto naprostá nezbytnost! Rozzáří každou vaši party. A děti?Budou vás milovat a možná i poslouchat. Sadu šesti tvořítek (ve dvoubarevných provedeních) prodává například IKEA pod názven Sommar, a to za49 korun včetně držátek, nebo domácí potřeby.

REKLAMA

Přidat komentář