Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak přiklápět maso na grilu

Jak přiklápět maso na grilu

Větším kusům masa na grilu nebo grilovací desce prospěje, když je shora přiklopíte – budou rovnoměrněji a rychleji propečené.
16. 6. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Pokud máte gril bez víka, pomůže vám třeba obrácená obyčejná nerezová miska, hliníková grilovací miska nebo pekáček, víko k woku nebo samotný wok. Všechno pochopitelně přiměřené velikosti. Pozor ale na dřevěné nebo plastové součásti ,poklopu‘!

Improvizované víko sejměte z grilu pomocí kleští a složené utěrky, popřípadě bavlněného hadříku. 

Pod poklopem se vám bude dobře grilovat vykostěná jehněčí kýta, ,ploché‘ kuře, roláda z krůtích prsou, vepřové ramínko nebo vykostěné kotlety v celku.

REKLAMA

Přidat komentář