Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na zkamenělý cukr

hnědý cukr
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Hnědý cukr je nejen zdravější, než klasický bílý, ale hlavně má nenapodobitelnou chuť, kterou oceníte při pečení, ale také při vaření. Občas se ale přihodí, že jinak měkký a vláčný cukr působením vzduchu ztratí svou vlhkost a ztvrdne na kámen. Co s ním?

Rychlá náprava: dejte cukr do misky, přidejte kousek toustového chleba, překryjte potravinářskou fólií a dejte na 10 až 20 sekund do mikrovlnky.

Prevence: Po otevření balíčku přesypte hnědý cukr do vzduchotěsné nádoby nebo sáčku se zipem. Také si na internetu můžete objednat šikovného medvídka Brown Sugar Bear, kterého krátce namočíte do vody a přidáte k cukru, kterému bude předávat vlhkost a udrží jej krásně vláčný.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč