Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak na zkamenělý cukr

Jak na zkamenělý cukr

Hnědý cukr je nejen zdravější, než klasický bílý, ale hlavně má nenapodobitelnou chuť, kterou oceníte při pečení, ale také při vaření. Občas se ale přihodí, že jinak měkký a vláčný cukr působením vzduchu ztratí svou vlhkost a ztvrdne na kámen. Co s ním?
10. 7. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Rychlá náprava: dejte cukr do misky, přidejte kousek toustového chleba, překryjte potravinářskou fólií a dejte na 10 až 20 sekund do mikrovlnky.

Prevence: Po otevření balíčku přesypte hnědý cukr do vzduchotěsné nádoby nebo sáčku se zipem. Také si na internetu můžete objednat šikovného medvídka Brown Sugar Bear, kterého krátce namočíte do vody a přidáte k cukru, kterému bude předávat vlhkost a udrží jej krásně vláčný.

Přidat komentář