Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Aby avokádo zůstalo zelené

Aby avokádo zůstalo zelené

Určitě to znáte. Máte krásně zelené avokádo, ale jak je začnete zpracovávat, začne jeho dužina měnit barvu a svěží zelená se promění v nevzhlednou hnědou. Jak tomu zabránit?
16. 7. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Zbude-li vám půlka avokáda, potřete ji olivovým olejem. Přebytečný olej nechte okapat do misky a poté do ní avokádo řezem dolů umístěte. Avokádo se tak k misce ‚přilepí‘, dužina přestane oxidovat a zůstane krásně zelená. Misku s avokádem nezapomeňte poté dát do lednice!

REKLAMA

Přidat komentář