Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Mleté maso stokrát jinak

Mleté maso stokrát jinak

Triků na zaručeně ještě lepší a lepší mleté maso existuje spousta. My vám poradíme, jak namleté maso lépe spojit a také co s cibulí, aby v mase nezhořkla.
8. 8. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Občas se podaří vytvořit směs na sekanou příliš suchou a maso se drobí, nedrží pohromadě. Zkusili jste někdy nastrouhat do směsi malou syrovou bramboru? Maso neztratí nic na své chuti, a ještě bude držet mnohem lépe pohromadě. A jeden bonus navíc: Abychom neměli žemle v mase mazlavé, před použitím je vždy vymačkáme a pak teprve drobíme do masa. Cibuli nikdy nemeleme s masem, jinak hrozí, že může zhořknout.

Související

5 nejlepších receptů s mletým masem

5 nejlepších receptů s mletým masem

Ztrácíte se v řeznictví při nákupu masa? Začněte mletým. Pokud dodržíte několik jednoduchých pravidel, budou se všichni...
REKLAMA

Přidat komentář