Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Karbanátky jedna báseň

Rybí karbanátky s červenou řepou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Překvapivě jednoduchý trik vám dnes přinášíme na téma přípravy karbanátků. Máte je rádi a rodina se po nich může utlouct? Objevují se na vašem stole častěji než jednou za rok a rádi byste je trochu obměnili a překvapili rodinu?

 

Jednoduchá rada. Při obalování vyzkoušejte místo finální strouhanky použít obyčejné ovesné vločky nebo cornflakes. Docílíte příjemné chuti i neobvyklé křupavosti. Stejnou službu vám udělají i bramborové lupínky – samozřejmě předem rozdrcené.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč