Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaříme vnitřnosti

játra s omáčkou
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Ne každý je milovníkem ledvinek, jater či plíček a v mnoha případech je příčinou malé oblíbenosti konzumace vnitřností jejich zvláštní zápach. Co s nimi můžeme provést, abychom pachu zabránili?

Rada je jednoduchá, ale účinná. Vyzkoušejte maso namočit přes noc do mléka. Nejenže maso zbavíte pachu, ale bude naopak vonět krásně, a navíc se stane velice křehkým.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč