Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Maso na svíčkovou

Svíčková
ZDROJ: svickovasefkuchar.jpg
sdílet:

Umíte krásně prošpikovat maso na svíčkovou? Máte někdy problém vpravit malé špalíčky slaniny do masa? Poradíme vám, co s nimi, aby do otvorů krásně vpluly bez námahy!

Použijeme metodu ztuhnutí chladem. Nakrájené špalíčky nebo i delší hranolky slaniny, šunky či salámu necháme v mrazničce do jejich dostatečného ztuhnutí, pak je do připravených otvorů v mase vpravíme lehce jako hřebíky. S pečením pak ale nespěcháme. Klínky v mase musejí zase roztát.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč