Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Maso na svíčkovou

Maso na svíčkovou

Umíte krásně prošpikovat maso na svíčkovou? Máte někdy problém vpravit malé špalíčky slaniny do masa? Poradíme vám, co s nimi, aby do otvorů krásně vpluly bez námahy!
17. 8. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Použijeme metodu ztuhnutí chladem. Nakrájené špalíčky nebo i delší hranolky slaniny, šunky či salámu necháme v mrazničce do jejich dostatečného ztuhnutí, pak je do připravených otvorů v mase vpravíme lehce jako hřebíky. S pečením pak ale nespěcháme. Klínky v mase musejí zase roztát.

REKLAMA

Přidat komentář