Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak podávat sýr

Jak podávat sýr

Na sýry existuje mnoho fíglů. Jaká teplota je pro podávání nejvhodnější? Kdy sýry strouháme a co s nimi, když jsou příliš tvrdé? Co si počít se zbytky sýrů v kuchyni?
24. 8. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Na to všechno existují v kuchyni jednoduché odpovědi. Sýry podáváme vždy tak, aby měly pokojovou teplotu, jsou chuťově nejlepší. Tvrdé sýry strouháme těsně před použitím. Ztvrdlé sýry namáčíme do mléka – sýr je pak opět měkký a vláčný. Zbytky sýrů se hodí do mletého masa nebo k zahuštění polévek.

REKLAMA

Přidat komentář