Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Nadíváme, plníme…

Nadíváme, plníme…

Pokud plníte kuře nebo jiné maso nádivkou, nesmíte maso příliš napěchovat. Důvod je prostý – maso se při pečení spéká a nádivka naopak nabývá na objemu. Pokud by nám nádivka zbyla, můžeme ji upéct v alobalu nebo v pekáči vedle masa.
2. 9. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Maso po naplnění nádivkou zašíváme nití nebo můžeme otvor ucpat kouskem chleba. Chutě nádivky se dají všemožně obměňovat bylinkami, citronovou kůrou, různými druhy ořechů nebo muškátovým oříškem. Nádivka bude jemnější, pokud do ní zašleháte sníh z bílků.

REKLAMA

Přidat komentář