Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Zajímavý chřest

Zajímavý chřest

Chřest se zabydlel jen v určitém procentu českých domácností a kuchyní. Poradíme vám pár fíglů, jak na chřest, aby se u vás uchytil definitivně…Chřest nebude mít nahořklou chuť, když do vody, v níž ho vaříme, přidáme kousek syrové brambory, veky nebo trochu mléka. Chřest vaříme bez pokličky.

2. 9. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Bude mít jemnou chuť, když do vody, ve které ho vaříme, přidáme kromě soli také trochu cukru. A neprohloupíte ani s kouskem másla. Čerstvý pak vydrží mnohem déle, pokud ho zabalíme do vlhké utěrky a necháme ho v lednici.

REKLAMA

Přidat komentář