Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Fazole a fazolky

Fazole a fazolky

Příprava fazolí vyžaduje určitý postup. Fazole musíme předem namočit do studené vody, alespoň na šest hodin. Pokud připravujeme více druhů, namáčíme je zvlášť a potom je teprve slijeme dohromady. A když do vody při vaření přidáte trochu jedlé sody, zkrátíte si vaření.
2. 9. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Vaření fazolí je ale obecně mnohem rychlejší v tlakovém hrnci. Fazole a veškeré luštěniny solíme nakonec. K fazolím se hodí nejrůznější bylinky, rajská šťáva, česnek a cibule. Barevné fazole nejčastěji využívá mexická a jihoamerická kuchyně. Fazole se přidávají do jídel z masa nebo do směsí s mletým masem. Výbornou kombinací pro vegetariány je rýže s fazolemi a bylinkami.

REKLAMA

Přidat komentář