Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit strouhanku?

bageta s rozmarýnem a olivovým olejem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Často se stane, že nám zbude pečivo, které oschne a ztvrdne. Co s ním?

 
  • Zbylé pečivo nakrájejte na plátky, naskládejte na plech a při teplotě 150 °C je nechte péct.
  • Když pečivo ztvrdne, vložíme ho do plastového sáčku a rozdrtíme válečkem. Strouhanka je hotová.

TIP

Do strouhanky můžete přidat sušené bylinky podle chuti, najemno nastrouhaný parmazán, sůl, pepř a pak jí obalit ryby, kuře nebo jí posypat ryby a maso před pečením.

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč