0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby okurky křupaly

okurky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Existuje mnoho dobrých rad na přípravu okurkového salátu. Pokud jste jeho milovníky, pak si nenechte ujít tu následující.

Máte-li rádi okurky v okurkovém salátu křupavé, solíme salát až těsně před podáváním. Okurka jinak vyloučí moc vody.

Související články

Krásná uvnitř i navenek: salátová okurka
  • Zajímavosti

Krásná uvnitř i navenek: salátová okurka

Salátová okurka se u nás těší poměrně velké oblibě – je k dostání celý rok, a tak bývá nedílnou součástí nejrůznějších salátů. Jelikož obsahuje 90 procent vody a má nízkou energetickou hodnotu, patří také mezi oblíbené potraviny při...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit