0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby těsto vykynulo

bochánky kynutého těsta
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Bojíte se, že vám těsto nevykyne? S námi se vám to nestane.

Dopřejte mu teplé místo, bez průvanu, ale pokud možno vlhké. Ideální je zavřít ho do vypnuté trouby. Mísu s těstem dejte na mřížku a pod ni umístěte pekáč plný horké vody.

 

Související články

Rodinné stříbro: nejlepší kynuté koláče
  • ARCHIV / nepridavat nove

Rodinné stříbro: nejlepší kynuté koláče

Kynuté těsto může začátečníkům připadat složité, když si ale osvojíte pár pravidel, zjistíte, že to s ním až tak komplikované není. Pozor na vyšší teplotu Vše nad 55 °C je během kynutí špatně. Teplo však mají kvasinky rády, proto by...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit