0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby ve fondue nebyly hrudky

fondue
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Tato pochoutka z několika druhů sýra a vína je oblíbená zejména při setkání s přáteli a pro slavnostní chvíle. Jak postupovat, aby se sýr krásně rozpustil a v hrnci nevznikly hrudky?

 

Sýr zašlehávejte po hrstech. Postupně přidávejte i víno a za stálého míchání ho nechte na mírném plameni zcela rozpustit. 

Související články

Na nákupu: sýry na raclette a fondue
  • Tipy a triky

Na nákupu: sýry na raclette a fondue

Sýry, které chcete rozpouštět, musejí mít dostatečný obsah tuku v sušině. A pokud budete kombinovat různé druhy, neměly by se chuťově přebíjet....
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit