Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká klasika: 5 základních omáček k masu

steak s bramborem, chřestem a omáčkou
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Máme pro vás 5 báječných omáček. Na vás už je jen vybrat a připravit to správné maso, se kterým je budete podávat.

Nejen polévka, ale také omáčka je grunt české kuchyně. Bez ní by byly knedlíky suché a maso by hůř klouzalo do krku. Vybrali jsme proto pro vás pět do poslední ingredience vyladěných receptů z klasického repertoáru českých kuchařek. Následující omáčky vám budou chutnat k pečenému nebo vařenému hovězímu či telecímu masu. Jsou dokonce tak dobré, že si je můžete dát i jen tak s knedlíkem.

5× omáčka k víkendové pečeni:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč