0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co jíst v červenci

kukuřičné placky s cuketou a sýrem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

V červenci si dejte křehoučkou zeleninu. Pokud jste na jaře zaseli, nyní můžete sklízet plné koše úrody. 

Křehká zelenina

Elegantní přílohou k masu je čerstvý hrášek nebo svěží zelené fazolky. Na záhoncích se zazelenají také cukety. Jezte je, dokud jsou křehké a mladé. Nebojte se ochutnat ani jejich květy – skvělé jsou smažené v těstíčku podobně jako kosmatice nebo plněné sýrovou směsí. Jako přílohu si dejte pečené mladé cibulky, které stále ještě neztratily nic ze své výrazné chuti. A když se vám nechce vařit, dejte si lehký listový salát. Úžasně vás osvěží také okurky. V kombinaci s podmáslím si z nich můžete připravit jednoduchou studenou polévku. V červenci nezapomeňte ani na ryby. Křehká letní zelenina a voňavé bylinky je skvěle doplní. Ve slupce si k nim opečte také nové brambory.

Připravila Jana Kopřivová
 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč