0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co podniknout s červenou čočkou

luštěniny
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Červená čočka má tolik předností, že by měla být vždy v zásobě. Nemusí se namáčet, je uvařená za pár minut a narozdíl od ostatních luštěnin nenadýmá. Navíc obsahuje železo, fosfor, selen, zinek a vitamín B6 a dají se z ní vyčarovat spousty dobrot.

 

Můžete ji využít jako tradiční přílohu, udělat z ní pomazánku nebo zkusit pikantní nebo indickou polévku.  Netradičním pohoštěním pro hosty můžou být čočkové koláčky třeba s tvarohovým dipem. Hrst červené čočky můžete také vhodit do zeleninového vývaru, bude barevnější a sytější.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele
  • Jak na to

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele

Po vánočním hodování míváme chuť na lehčí ale výživná jídla, v nichž nechybí dávka bílkovin. Ať už si dáte Asií inspirovanou polévku, dýňovou frittatu nebo krůtí karbanátky, po všem se budete cítit sytě, přitom lehce a fit! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč