Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co s nezralým ovocem a zeleninou

Co s nezralým ovocem a zeleninou
sdílet:

Někdy se nám dostanou do kuchyně nezralé broskve, ještě nazelenalá rajčata či příliš tvrdé avokádo. Co s nimi, aby nám dozrály rychleji?

Jak nezralé broskve, tak také zelená rajčata dozrají rychleji v krabici, kterou přikryjeme novinovým papírem a postavíme ji někam na temné místo. Avokádo, které se nám zdá příliš tvrdé ke konzumaci, vložíme do mísy a zasypeme moukou… Zdá se vám to neskutečné? Vyzkoušejte!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč