Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Čokoládové ruličky

Čokládové trubičky
ZDROJ: Unsplash
sdílet:
Rozpuštěnou čokoládu nalijte na rovnou, v ideálním případě mramorovou nebo granitovou plochu. Nechte vychladnout, raději však nedávejte do ledničky – povrch čokolády má být tuhý, ale vnitřek by měl zůstat vláčný. Dlouhý nůž s pevnou střenkou držte oběma rukama ostřím od sebe v úhlu 45 stupňů a delším táhlým pohybem odlupujte ruličky.

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat
  • Zajímavosti

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat

Gin je oblíbený pro svou jedinečnou chuť a aroma. Základem je jalovec, ale často se používají i další byliny a koření, které mu dodávají specifický charakter. Pokud i vy patříte mezi milovníky tohoto nápoje, jistě vám přijdou vhod tipy...