0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dostaňte z koření maximum chuti

různé druhy koření
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Jak používat koření správně? 

 

Nemleté koření nasucho pražte na pánvičce na středním plameni za občasného potřásání. Asi po 1–3 minutách se koření rozvoní. Teď ho můžete zalít tekutinou a pokračovat ve vaření podle receptu. Potřebujete-li koření mleté, přesypte ho na talířek a nechte trochu zchladnout. Nakonec ho semelte v mlýnku nebo utlučte v hmoždíři.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit