0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Gril správně žhavý

grilování klobás
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Jak spoznat tu správnou chvíli, kdy "fláknout" maso na gril?

 

K opékání jsou potřeba jen žhavé uhlíky, s plameny na grilu dojdete leda ke spálenému masu – buďte proto trpěliví a počkejte, až klesnou a v topeništi zbydou jen žhavé uhlíky. Pokud uhlíky dohořívají příliš rychle, na okraj topeniště přidejte pár nových; nechte je projít plamenem a pak je přesuňte pod jídlo.

Související články

Jak připravit gril ke grilování
  • Tipy a triky

Jak připravit gril ke grilování

Před grilováním je třeba gril pořádně očistit. Nechcete přece jíst spolu se steaky také připálené zbytky jídla z minulé party. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit