0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak mrazit strouhanku

obalování řízků ve strouhance
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Samozřejmě, že nejlepší je čerstvá. Pokud vám ale zbylo větší množství strouhanky, můžete ji zamrazit.

Dejte ji do plastových krabiček s víčkem nebo do mikrotenového sáčku, po menších částech. Nežlukne a déle vydrží.

Strouhanka z bílého pečiva má spoustu použití. Můžete ji později použít nejen na obalování, ale i na posypání zapékaných pokrmů, jako jsou těstoviny, plátky cibule, sardinky, plněné baklažány, cukety, žampiony apod.

Související články

Velký řízkový slovník aneb Jaké řízky znáte?
  • Poradna

Velký řízkový slovník aneb Jaké řízky znáte?

Řízek patří mezi oblíbené stálice české kuchyně. Žebříček popularity vedou řízek kuřecí a vepřový, ale vychutnat si ho můžete na spoustu dalších způsobů. Náš řízkový slovník vám napoví. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit