0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to: houbové máslo

Jak na to: houbové máslo
sdílet:

Elegantní způsob, jak zakonzervovat poslední letošní úlovky.

Snadné houbové máslo

Na kostce másla poduste 1 nasekanou cibuli, 1 drcený stroužek česneku, cca 250 g najemno pokrájených lesních hub a pořádnou hrst předem namočených a slitých sušených hub. Osolte a opepřete. Přidat můžete libovolné bylinky a citronovou šťávu. Nechte v lednici zatuhnout; podávejte k toustům.

Jak skladovat

Houbové máslo můžete nechat ztuhnout i v mrazáku a podávat je přímo z něj. Zmrazit ho lze na necelé 2 měsíce: zabalte je do potravinářské fólie či pečicího papíru a nezapomeňte je popsat datem uložení.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele
  • Jak na to

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele

Po vánočním hodování míváme chuť na lehčí ale výživná jídla, v nichž nechybí dávka bílkovin. Ať už si dáte Asií inspirovanou polévku, dýňovou frittatu nebo krůtí karbanátky, po všem se budete cítit sytě, přitom lehce a fit! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč