0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak opéct slaninu

burger se slaninou a hranolkami
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Patříte k milovníkům teplých snídaní, ve kterých nechybí slanina? Pokud se s ní někdy perete, aby se nevlnila, řiďte se naší radou. 

 

Plátky slaniny před opékáním vložte na pár minut do misky se studenou vodou. Pak už je můžete dát na pánev a užívat si tu vůni a chuť.

Související články

Slanina tenká jako papír
  • Tipy a triky

Slanina tenká jako papír

Potřebujete nakrájet tenoučké plátky slaniny? Použijte jednoduchý trik a slanina se vám nebude pod nožem vzpouzet.   ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Uměli byste uvařit jídla ze soutěže MasterChef?
  • Kvízy

KVÍZ: Uměli byste uvařit jídla ze soutěže MasterChef?

Soutěž MasterChef už má v Česku za sebou několik řad a jeho popularita neuvadá. Diváci můžou obdivovat talentované kuchaře, kteří se snaží uvařit jídla jako z michelinské restaurace. Někdy se to povede, někdy ne. Uměli byste honosná jídla...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...

Obchod Apetit