Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak opéct slaninu

burger se slaninou a hranolkami
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Patříte k milovníkům teplých snídaní, ve kterých nechybí slanina? Pokud se s ní někdy perete, aby se nevlnila, řiďte se naší radou. 

 

Plátky slaniny před opékáním vložte na pár minut do misky se studenou vodou. Pak už je můžete dát na pánev a užívat si tu vůni a chuť.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč