Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak skladovat čekanku

čekanka
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Používá se především do salátu, k tmavému masu a na zapékání. Nebojte se její hořké chuti, jen se k ní musíte správně chovat.

Čekanku skladujte na tmavém místě, nejlépe v úplné tmě. Světlo totiž způsobuje, že čekanka hořkne.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření
  • Tipy redakce

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření

Blíží se svátek všech zamilovaných, a ať už jste jeho nadšeným příznivcem, nebo vás moc nebere, je to skvělá příležitost oslavit lásku. A to nejen tím, že si navzájem připomenete, co jeden pro druhého znamenáte, ale třeba i milou drobností....