Čekankový sirup patří mezi oblíbená přírodní sladidla s nízkým glykemickým indexem. Sladí podobně jako běžný cukr a v kuchyni ho všestranně uplatníte. Velkou část sirupu tvoří vláknina inulin.
...
Vyhazujete často nedojedené jídlo nebo máte pocit, že za potraviny utrácíte více, než je nutné? S trochou plánování a několika chytrými triky můžete výrazně ušetřit, aniž byste museli slevit z kvality či chuti vašich pokrmů. Následující...
Mapo Tofu je splněný sen milovníků pikantních jídel. Nekompromisně útočí na chuťové buňky – na jazyku se mísí pálivá, slaná a umami chuť s typickým brnivým efektem sečuánského pepře. Je to jídlo pro odvážné, takovou chuťovou jízdu u české...
Kapří hranolky jsou atraktivní pokrm, který skvěle poslouží jako večeře nebo pohoštění pro přátele. Veronika „Koko“ Šmehlíková vymazlila svůj recept k dokonalosti a připravila také verzi pro zaryté odmítače ryb.
...
Cukry jsou základní složkou mnoha potravin a nápojů, které konzumujeme každý den. Mezi nejběžnější patří bílý cukr vyráběný z řepy, ale existují i alternativy jako třtinový, palmový či třeba kokosový cukr. Každý z těchto cukrů má své...
Blíží se svátek všech zamilovaných, a ať už jste jeho nadšeným příznivcem, nebo vás moc nebere, je to skvělá příležitost oslavit lásku. A to nejen tím, že si navzájem připomenete, co jeden pro druhého znamenáte, ale třeba i milou drobností....
Zařizujete nový byt nebo se chystáte na rekonstrukci kuchyně? Užijte si tento vzrušující proces naplno! Pamatujte na to, že kuchyňská linka by měla být stylová a příjemná na pohled, ale hlavně funkční a praktická při používání. Kde...