Články Tipy a triky Tip: Jak snadno sekat česnek Sdílet 118x sdíleno Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Redakce Apetit 11. 7. 2006 Pexels.com Do některých jídel je lepší česnek jen nasekat. Aby se vám nelepil na prsty ani na nůž, pokapejte ho nejdřív kvalitním olejem bez pachuti (třeba olivovým). Česnek se jím při sekání postupně pokryje a nebude se lepit. Sdílet článek Tip: Jak snadno sekat česnek Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Související články Jak správně skladovat česnek a cibuli a proč s nimi raději dál od brambor Nejsnadnější loupání česneku Související recepty Kuřecí maso na medu < 60 min 4.1 Zapečené česnekové brambory < 60 min 3.7 Rokfórová pomazánka s pečeným česnekem < 45 min 3.3 Kuře na česneku < 60 min 4.1 Surimi placičky s krevetami, bylinkami a majonézou < 45 min 5 Avokádový dip s chlebovou plackou < 75 min 5 Těstovinový salát s hráškem a chřestem < 30 min 5 Slaný koláč se šťovíkem < 75 min 5