Po vánočním hodování míváme chuť na lehčí ale výživná jídla, v nichž nechybí dávka bílkovin. Ať už si dáte Asií inspirovanou polévku, dýňovou frittatu nebo krůtí karbanátky, po všem se budete cítit sytě, přitom lehce a fit!
...
Rakouskou arcivévodkyni, ale také uherskou a českou královnu, asi nemusíme představovat. Její pozoruhodná vláda trvala více než pětadvacet let, během které se ze štíhlé dívky stala žena s mnoha kily navíc. Mohlo za to velké množství porodů...
Klasický sulc a želé na první pohled patří každý do jiné kategorie dobrot, přesto mají něco společné. Jsou chutné, jisté míry i zdraví prospěšné a navíc mohou být i ozdobou stolu. Jak sulc tak želé povětšinou stojí na kolagenu – látce...
V chladných měsících roku je počasí vždycky trochu nevyzpytatelné. Tu a tam ofouknete, spolucestující v autobuse na vás kýchne a problém je na světě. Co takhle zkusit si zocelit imunitu přírodní cestou nebo se prostě pořádně zahřát? Před...
Nevíte, co si počít s kusem masa s tajemným názvem květová špička, nebo se toužíte stát odborníkem na steaky? Jste tu správně, pojďte si s námi udělat pořádek v tzv. hovězím zadním. Pod článkem na vás čeká kvíz, ve kterém své znalosti...