0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jarní polévka 6x jinak

polévka
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

S odvahou zkombinujte suroviny, ze kterých byste polévku obvykle nevařili. Naše nápady na jarní vaření vás okouzlí.

  • Polévka guacamole
    Rozmixované avokádo stačí krátce prohřát, varem totiž zhořkne. Marinovaná cibule dodá polévce pikantnost, která avokádu chybí.
  • Jarní zeleninová polévka
    Přestože jde o dva druhy cibulové zeleniny, nasládlá jarní cibulka a štiplavý pórek k sobě překvapivě dobře pasují.
  • Ředkvičková polévka
    Štiplavou chuť ředkviček i mladých listů zjemní a doladí smetana ke šlehání. Na polévku použijte jen nepoškozené mladé a nezavadlé listy ředkviček od osvědčeného pěstitele nebo z vlastní zahrádky.
  • Polévka s citronem a vejci
    Šťáva z citronu a vejce promění obyčejný vývar ve svěží řeckou specialitu. Nemáte-li v polévce rádi rýži, zavařte do vývaru těstovinovou rýži z tvrdé pšenice, která má tužší konzistenci. Koupíte ji pod názvem orzo.
  • Polévka se šunkou a zelenými listy
    Povařený hlávkový salát se oproti čerstvému lépe tráví. Vývar ze syrové šunky je zase chutnější než z uzeného masa.
  • Kuřecí vývar se zázvorem, kuřetem a orzem
    Mladá karotka a čerstvý zázvor udělají z této polévky lék proti jarní únavě. Povzbudí, doplní vitaminy, zahřeje i osvěží.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč