Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jídlo pěkně v teple

asijska kuchyne
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jak postupovat,  aby vám jídlo příliš rychle nevychladlo. 

 

Do alobalu můžete zabalit nebo jím přikrýt maso a pečené potraviny. Aby rychle neutíkalo teplo z hrnce s těstovinami, rýží nebo se zeleninou, obalte zespodu pokličku utěrkou nebo ručníkem. Omáčka tak rychle nevychladne, když omáčník před použitím naplníte horkou vodou. Než do něj dáte omáčku, vodu vylijte a osušte ho. Než začnete servírovat na talíře, nahřívejte je zhruba pět minut v troubě při 100 °C.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč