0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jídlo pěkně v teple

asijska kuchyne
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jak postupovat,  aby vám jídlo příliš rychle nevychladlo. 

 

Do alobalu můžete zabalit nebo jím přikrýt maso a pečené potraviny. Aby rychle neutíkalo teplo z hrnce s těstovinami, rýží nebo se zeleninou, obalte zespodu pokličku utěrkou nebo ručníkem. Omáčka tak rychle nevychladne, když omáčník před použitím naplníte horkou vodou. Než do něj dáte omáčku, vodu vylijte a osušte ho. Než začnete servírovat na talíře, nahřívejte je zhruba pět minut v troubě při 100 °C.

Související články

5x teplý zimní salát
  • Tipy a triky

5x teplý zimní salát

Zkuste saláty zařadit jako běžnou součást jídelníčku i v zimě. Expresní příprava vám v pracovním týdnu hraje do karet.   ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit