0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kouzla s houbami a žampiony

žampiony
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Sušené houby rozemleté v mlýnku jsou výborné koření. Pokud máte choulostivý nebo slabý žaludek, dávejte si pozor na kombinaci hub s alkoholem, nemuselo by vám po nich být dobře.

A co žampiony? Pokud žampiony ihned po otření a nakrájení přelijeme citronovou šťávou, zůstanou pěkně bílé. Také nezapomeneme, že by se houby neměly proplachovat pod tekoucí vodou – pokud už k tomu dojde, mělo by mytí být jen krátké, aby moc nenasákly. Lepší je otřít je vlhkou utěrkou.

Související články

Domácí houbové koření
  • Tipy a triky

Domácí houbové koření

Pokud máte doma velké množství sušených hub, zkuste je rozemlít nebo utlouci v hmoždíři. Získáte voňavé houbové koření do omáček, polévek, či guláše.    ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit