Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kouzla s houbami a žampiony

žampiony
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Sušené houby rozemleté v mlýnku jsou výborné koření. Pokud máte choulostivý nebo slabý žaludek, dávejte si pozor na kombinaci hub s alkoholem, nemuselo by vám po nich být dobře.

A co žampiony? Pokud žampiony ihned po otření a nakrájení přelijeme citronovou šťávou, zůstanou pěkně bílé. Také nezapomeneme, že by se houby neměly proplachovat pod tekoucí vodou – pokud už k tomu dojde, mělo by mytí být jen krátké, aby moc nenasákly. Lepší je otřít je vlhkou utěrkou.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč