Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kovové vs. silikonové

vykrajování vánočního pečiva
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Rozhodujete se, jaké pečicí formy a formičky nakoupit?

Kovové formy, obzvlášť cínové nebo litinové, rovnoměrně vedou teplo, což je velká výhoda především v případě, že používáte trouby starších typů. Profesionálové jim dodnes dávají přednost. Silikonové mají tyto výhody: jsou nepřilnavé, nespálíte se o ně a dají se mýt v myčce. 

 

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Germknödel: Sladká alpská pochoutka s českým rodokmenem
  • Zajímavosti

Germknödel: Sladká alpská pochoutka s českým rodokmenem

Kynuté knedlíky, které kdysi bývaly jednoduchým postním jídlem, dnes evokují hlavně pohodu alpských horských chat. Naplněné povidly, přelité voňavou vanilkovou omáčkou a posypané mákem – kdo by odolal? A pokud vás právě nečekají zasněžené...