0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lehké dezerty s minimem tuku

cheesecake
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Nečekejte, až vás po nedělním obědě bude honit mlsná, a připravte se na ni už nyní. Naše lehké dezerty obsahují minimum tuku, na chuti jim to však neubírá.

Víkendové dezerty, které vám tentokrát nabízíme, jsou nízkotučné nebo alespoň částečně odlehčené. Najdete v nich jogurt, ricottu či ovoce, jen nad smetanou raději přivřete oko. Všechny, kromě ovoce pečeného v jogurtu, potřebují připravit s předstihem, aby měly dostatek času zatuhnout v chladu. Nejvíce vám budou chutnat, když je necháte odpočinout v chladničce přes noc. Už v sobotu večer se tak můžete těšit na nedělní oběd.

Ochutnejte naše hříšně dobré dezerty:

Související články

Naučte se dokonalý cheesecake!
  • ARCHIV / nepridavat nove

Naučte se dokonalý cheesecake!

Co: Kurz vaření Kdy: 17. 6. 2010 od 16.00 Kde: Ola Kala, Korunní 113, Praha 3 Za kolik: 3500 Kč Info: www.olakala.cz   ...
Jak na cheesecake bez pečení
  • Tipy a triky

Jak na cheesecake bez pečení

Nepečený cheesecake se sice od kanonické verze liší přípravou, ale to mu na lahodnosti neubírá. Je stejně lehký, luxusní a krémový jako klasický cheesecake. A hodí se skvěle k horkým letním dnům, kdy máme chuť na něco chladivého. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit